Retreats och träffpunkter

 Vad betyder en Retreat? 



Ett av Bbeabridge uppgift är att skapa plattformar och mötesplatser där vi människor kan träffas, inspireras, växa var och en och tillsammans. Vår vision i en nära tid är att bygga upp det i Sverige, Åland, Spanien, Rumänien och Grekland. 

Som vi har lärt oss under åren som gått så måste vi slå rot på en plats i taget under en tid för att sedan fortsätta framåt. Vi anser att vår närvaro i Sverige är förankrad och vill nu ut i hela landet. Vi har startat i både Åland och Spanien, kikat in på Rumänien. Låt oss visa lite av vårt svar på retreat


För oss betyder en Retreat en paus i livet att få kontakt med naturen, dig själv och samtidigt lära nya saker vissa gånger genom nya möten, ny kunskap, nya platser. 

Vi har och rör oss vår och höst till Åland. Där har vi en fin natur och trevligt boende. Det är en plats relativt nära men tillräckligt långt bort för att känna sig "borta". 
Här finns någon video där en bild säger mer än tusen ord..

Vi har en plats i Spanien där vi sommaren 2023 har haft några retreat.

För dig som gillar Spanien. För dig som vill lära dig och öva den spanska språket. För dig som vill bryta vardagen men inte åka och vara en "vanlig" turist utan uppleva en mer genuin spansk miljö. Vi har en hemsida på spanska, engelska och svenska som förklarar lite mer ingående. 

Bbeabridge vill bygga broar och skapa möjligheter för fler. Vi hoppas att du ska gilla några av våra ideer och komma med i vår gemenskap.

Ser Feliz = Att vara Glad



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medlemskap i Bbeabridge